Το Σκάφος

 

Το ΣκάφοςΗ “Θάλασσά μας – Mare nostrum” είναι ένα ιστιοφόρο ταχύπλοο σκάφος τύπου seastream τριαντατεσσάρων ποδιών, με καμπίνες και τιμονιέρα, ενώ με την ενισχυμένη του μηχανή είναι απολύτως αξιόπιστο στην πλεύση. Ακόμη ένα του χαρακτηριστικό είναι η καλοσχεδιασμένη διαρρύθμιση του κάτω μέρους, μαζί με το βαθύ ασφαλές πιλοτήριο.

  • Για μικρά ή μεγάλα ταξίδια, αυτό το ιστιοφόρο που έχει δύο κατάρτια, στην πραγματικότητα είναι καλύτερο από ένα ιστιοφόρο με ένα κατάρτι, μιας και είναι ότι πιο ωραίο να κάνεις ιστιοπλοΐα με τα δυο πανιά του ανοιχτά. Το κάτω μέρος του σκάφους έχει ένα υπέροχο κλασσικό στυλ με γυαλισμένο ξύλο, ενώ το σκάφος ανακαινίστηκε το 2006 (ο πίνακας με τους χάρτες, νέα ταπετσαρία στο σαλόνι, νέο σύστημα ασφαλείας και ασυρμάτου) και κάθε χρόνο περνά από ελέγχους και κάθε 2 χρόνια επιθεωρήσεις από τον Άγγλο ή από τον Έλληνα νηογνώμονα Seastream 34- Λεπτομέρειες Κατασκευασμένο από τον Ίαν Μάννινγκ και σχεδιασμένο από τον Ίαν Άντερσον, η «Θάλασσά μας» είναι ένα καλοσυντηρημένο και καλά εξοπλισμένο ιστιοφόρο με σαλόνι στο κατάστρωμα με θέα κατά το γεύμα σας εν πλώ !
  • Ο παρόν ιδιοκτήτης έχει δώσει πολλή προσοχή στις λεπτομέρειες της φροντίδας του. Τα Seastream ιστιοφόρα έχουν σχεδιαστεί από πραγματικούς καπετάνιους (skipper) κι έτσι, είναι μοναδικά, ενώ η «Θάλασσά μας» είναι από τα τελευταία Seastream που κατασκευάστηκαν.
  • Επιπλέον, η «Θάλασσά μας» είναι από τα λίγα Seastream που ολοκληρώθηκαν με δύο ιστούς! Στο σαλόνι που βρίσκεται στο κατάστρωμα, υπάρχει ένα δεύτερο τιμόνι και άλλα εργαλεία. Αυτό επιτρέπει διάφορες θέσεις του πηδαλίου, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα αποφυγής κακών καιρικών συνθηκών με βολικό τρόπο. Το σκάφος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και είναι περισσότερο από ικανό για μακρινά ταξίδια.